Share Meningsmåling

Poll link

500 px
350 px
250 px
Preview

widget preview:

Bredde - px, Højde - px

Luk preview
! Du bruger en ikke-understøttet browser Din browserversion er ikke optimeret til Toluna,vi anbefaler at du installerer den nyeste version Opgradere
Vores fortrolighedspolitik regulerer dit medlemskab af vores Influencer Panel, som du kan få adgang til her . Cookies gør livet meget bedre! Få alle oplysninger om de online cookies vi bruger på Toluna her.
Tolunateamet
fra Sverige
Välkommen till Sveriges Toluna-medarbetares officiella konto! *************************************** Ni är alla varmt välkomna hit och vi på Toluna hoppas att ni ska trivas lika bra här som vi gör! För att öka dina möjligheter till att få bra respons på det du publicerar samt för att öka trivseln för alla; vänligen tänk alltid på att hålla en god nivå på det material du publicerar. På så sätt så kan alla trivas och må bra. ************************************* Har ni frågor om undersökningar, poäng och liknande kan ni alltid mejla Tolunas kundtjänst genom att scrolla längst ner på sidan och välja Kontakt (observera att det går bra att ändra formulärets text till svenska genom att klicka på "Language" uppe till höger!). För enklare frågor kan ni även kontakta oss här, direkt på vårt Officiella Tolunakonto. **************************************** Vi önskar er alla en härlig upplevelse och många givande diskussioner!

Tolunateamet

Skriv indlæg
Vis alle
Beskeder
Aktivitetsliste

malinnilsson81

Hej Tänk så bra det hade varit om man kunnat redigera sitt inlägg i din åsikt, som man gör på Facebook. Syftade mest på mitt senaste inlägg, trodde jag rättstavat allt innan publicering men tydligen inte.. 16 dage siden

anita.molander

jag får ingen hjälp när jag glömt mitt lösenord 18 dage siden

Mere...

TolunaTeamet indhold

TolunaTeamet har endnu ikke oprettet noget indhold!
Indløs virtuel gave
Mange tak!
Tak, fordi du købte en Giftie
Din gave er sendt
Del med venner
Udført

Prøv at vinde denne Giftie:

Folk vandt denne Giftie + {0} mere
Toluna E-mail
Indtast en vens brugernavn eller dit eget
Indtast din vens e-mail-adresse
Du kan sende gifties til dig selv eller til dine venner

Det ser ud som om du er løbet tør for point

Være ikke bekymret, du kan altid få flere

OK
Annuller
Vi har deaktiveret vores Facebook login proces. Indtast venligst din Facebook-email for at modtage et link til oprettelse af adgangskode.
Indtast venligst følgende: E-mail
Annuller
Vi arbejder på det...
Når du uploader et billede, ser hjemmesiden bedre ud.
Upload